Vestigingen Campus O3

Er zijn 3 vestigingen van Campus O3, het Genkse Huis van het Kind: 

  • Een hoofdvestiging in Genk-Centrum, Jaarbeurslaan 19
  • Een satellietvestiging in Genk-Noord, Minderbroedersstraat 6
  • Een satellietvestiging in Genk-Zuid, Bijlkestraat 18

In alle vestigingen vind je een basisaanbod rondom gezond opvoeden en opgroeien, van kinderwens tot en met 24 jaar. Je kan er dan ook terecht met al je vragen en bezorgdheden, maar ook voor heel wat leuke activiteiten, workshops, infosessies en cursussen, ... 

In Genk-Noord en Genk-Zuid richten we ons iets meer -maar zeker niet exclusief- naar de jonge gezinnen. Voor ouders met baby's, peuters en kleuters is het nu eenmaal makkelijker om dicht in de buurt terecht te kunnen. Ook voor de kinderen betekent dit een meer bekende en vertrouwde omgeving waarin zij naar hartelust kunnen spelen, ontdekken en leren. 

In Genk-Centrum is er eerder sprake van een 'allround' aanbod. Gezinnen met kinderen in alle leeftijden kunnen er terecht voor informatie, advies, begeleiding en een uitgebreid groepsaanbod, net zoals beroepsopvoeders, leerkrachten, studenten, vrijwilligers, ... welkom zijn. De openingsuren zijn daarom ruimer dan in de satellietvestigingen.

Je vindt hier naast een 'frontoffice' voor bezoekers ook een 'backoffice' waar het telefonisch en digitaal onthaal gecentraliseerd zijn, beleid en administratie hun werkplek vinden en waar talloze medewerkers van verschillende diensten hun uitvalsbasis hebben.