Speel'Bus

Opgelet! De Speel'Bus zomertour is geannuleerd.

Omwille van de nieuwe maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus, zijn we genoodzaakt de Speel'Bus Zomertour te annuleren. Je kan wel nog steeds een individuele Speel'Bubbel reserveren met je gezin.

Tijdens de zomervakantie trekken we er 2 keer per week op uit om de mooiste Genkse pleintjes en parken om te toveren tot gezellige spel- en ontmoetingsplaatsen voor jong en oud. We zetten de strandstoelen en picknicktafels buiten, stallen het speelgoed uit voor de kinderen en genieten samen met de (groot)ouders van de zon, het gezelschap en leuke babbels. Dit aanbod is gericht op gezinnen met kinderen tot (ca) 8 jaar oud. Op verschillende dagen is er aansluitend vanaf 14 uur een sportief aanbod voor kinderen van 8 tot 14 jaar oud. Dit wordt georganiseerd door Buurtsport.

Nieuw! Samen met de Speel'Bus komt ook de Bib naar je toe deze zomer, met de Lees'Bus! We nemen lees- en voorleesboekjes mee om naar hartenlust in te snuisteren. We lezen voor, we lezen samen en ontdekken hoe plezant lezen wel kan zijn!

Wanneer en waar:

  • Geannuleerd

Telkens van 10 tot 13 uur.

Prijs: gratis