Ga mee eropaf!

Ga mee 'Eropaf!-XL'

Wat?

Groot huisbezoekenproject van maandag 6 september tot vrijdag 1 oktober 2021. Voorgaande jaren mikten we op zo’n 300-400 adressen. Dit jaar proberen we dat te verdubbelen!

Waarom?

Gezinnen bekend maken met en toeleiden naar het ruime ondersteuningsnetwerk van Campus O3 -Huis van het Kind, zodat ze de beste ondersteuning vinden om hun kinderen gezond en wel groot te brengen.

Daarnaast nemen we -anoniem- een vragenlijst af. Op die manier krijgen we een beter zicht op realiteit van de Genkse gezinnen achter de voordeur. Daaruit vloeit waardevolle demografische info voort, soms ook signalen voor het lokaal beleid (verkeer, veiligheid, huisvesting, …).

Hoe?

Samen met een ‘partner-in-crime’ bel je aan bij zo’n 12 adressen, telkens in dezelfde straat of buurt. Je bent gewapend met een tasje infodragers en gadgets en een digitale vragenlijst. Gaat de deur open (zo’n 30-40% kans)? Dan ga je in gesprek met het gezin, licht je het aanbod met enthousiasme en passie toe en neem je de vragenlijst af.

Waarom meedoen?

Je maakt in levende lijve contact met de Genkse gezinnen, een waardevolle ervaring als je werkt voor/met de Genkenaar. Want achter je bureau is het toch anders dan op de straat!

Je kan je eigen/dienst organisatie voorstellen aan de gezinnen.

Je vergroot mee het welzijn en welbevinden van Genkse gezinnen door hen te laten kennismaken met alle mogelijke vormen van ondersteuning en activiteiten voor hun gezin.

Wanneer?

We gaan ‘Eropaf!’ van maandag 6 september tem vrijdag 1 oktober, telkens in 3 shiften: van 9 tot 12 uur, van 13 tot 16 uur of van 16 tot 19 uur. Enige flexibiliteit daarin is natuurlijk mogelijk! 

Voor de minder ervaren huisbezoekers of mensen die minder vertrouwd zijn met (de werking van) Campus O3 voorzien we 2 briefingsmomenten:

  • Op donderdag 26 augustus van 10 tot 11 uur
  • Op dinsdag 7 september van 10 tot 11 uur

Telkens in Campus O3 Genk-Centrum, Jaarbeurslaan 19.

Van alle nieuwe(re) stedelijke medewerkers wordt deelname verwacht. Zij worden daarvoor één dagdeel vrijgesteld.

Meedoen?

Bevestig je deelname via een mail naar info@campuso3.be

Geef daarbij aan welk datum en dagdeel je verkiest en of je op een briefingsmoment aanwezig bent (en welk)

Of vul de doodle in. Opgelet! Vul hier niet alle opties die je hebt in, maar enkel de datum(s)/dagdeel waarop je daadwerkelijk mee ‘Eropaf!’ gaat.

https://doodle.com/poll/fid5mgrst476wank?utm_source=poll&utm_medium=link

Heel graag tot Eropaf!