Catalogus

Campus O³ -Huis van het Kind- Genk is een samenwerkingsverband tussen tal van diensten en organisaties rondom het het welzijn en welbevinden van Genkse gezinnen. Ouders met kinderen van 0 tot en met 24 jaar kunnen bij ons terecht. Mama's die zwanger zijn of ouders met een kinderwens zijn ook van harte welkom. Hier vind je alles wat met gezond opvoeden en opgroeien te maken heeft onder één dak.

In Campus O³ doen we veel... heel veel: info, advies, cursussen, trainingen, infosessies, workshops, groepswerk en tal van andere activiteiten ... We doen zoveel dat het vaak niet geweten is wat dat nu precies is. Zeker professionele verwijzers zien door het bos de bomen niet meer. Daarom ontwikkelden we naast een uitgebreide website, ook een mooie en handige overzichtscatalogus waarin je (bijna) al ons aanbod terugvindt in leeftijdscategorieën. Je kan de catalogus hierboven doorbladeren.

Wens je graag een gedrukt exemplaar? Aarzel niet ons te contacteren voor een of meerdere catalogi! Stuur daarvoor een mailtje naar info@campuso3.be of contacteer ons via 089 36 79 40.