Slagkracht Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Boksen voorziet je letterlijk en figuurlijk van meer 'slagkracht': kracht om de bokssport te beoefenen, maar ook kracht om in het dagelijks leven te staan. Met 'slagkracht' richten we ons naar jongeren uit het 1ste en 2de jaar secundair onderwijs. Met dit traject willen we hen meer zelfvertrouwen bieden bij de belangrijke start in het secundair onderwijs. 


Slagkracht is een combinatie van bokslessen, aangevuld met samenwerkingsopdrachten, uitdagende activiteiten op hoogte en groepsgesprekken. Zo werken we onder andere aan techniek, kracht en conditie, maar ook aan doorzettingsvermogen, zelfbeheersing, rust vinden, bouwen aan een positief zelfbeeld, communicatie, ... Vaardigheden die je kunnen helpen in het omgaan met moeilijke situaties die je tegenkomt op school, thuis, of ergens anders. 


Voor jongeren uit het 1ste en 2de jaar secundair onderwijs. 


Wanneer:  • Aanmelden kan tot 15 september 2023

  • Infomoment voor jongeren én ouders/begeleiders: dinsdag 3 oktober om 18 uur.

  • Bijeenkomsten voor de jongeren: elke donderdag van 5 oktober tot en met 30 november van 17.45 tot 20.30 uur (uitgezonderd 2 november)

  • Meerdaagse voor de jongeren: vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november. Meer info krijg je tijdens het infomoment. 

  • Toonmoment voor jongeren, ouders/begeleiders, leerkrachten en andere supporters: donderdag 30 november van 17.45 tot 20.30 uur. 


Belangrijk! Omdat we met een groep aan de slag gaan, is het belangrijk om het volledige traject mee te volgen. 


Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Verhoogde Tegemoetkoming (VT) - 25,00 euro

Organisatie

Campus O3 -Huis van het Kind

Filter op categorie