Slagkracht Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Boksen voorziet je letterlijk en figuurlijk van meer 'slagkracht': kracht om de bokssport te beoefenen, maar ook kracht om in het dagelijks leven te staan. Met 'slagkracht' richten we ons naar kinderen in het 5de en 6de leerjaar die dit jaar of volgend jaar de overstap maken naar het secundair onderwijs. Met dit traject bieden we hen meer zelfvertrouwen om deze grote stap op een positieve manier te nemen.

Slagkracht is een combinatie van bokslessen, aangevuld met andere activiteiten zoals samenwerkingsopdrachten, uitdagende activiteiten op hoogte en groepsgesprekken. Zo werken we onder andere aan techniek, kracht en conditie; maar ook aan doorzettingsvermogen, zelfbeheersing, rust vinden, bouwen aan een positief zelfbeeld, communicatie, ... Vaardigheden die je helpen in het omgaan met moeilijke situaties die je tegenkomt op school, thuis of ergens anders.

Praktisch:
Aanmelden kan tot aan de paasvakantie (3 april 2023).

Er is een infomoment voor de kinderen en hun ouders/begeleiders op 18 april om 18 uur.

Bijeenkomsten voor de kinderen: donderdagen van 20 april tot en met 8 juni van 17.45 tot 20 uur (uitgezonderd OLH Hemelvaart 18/5).

Meerdaagse voor de kinderen: vrijdag 2 juni tem zondag 4 juni 2023. Meer info hierover krijg je tijdens het infomoment.

Toonmoment voor kinderen, ouders, begeleiders, leerkrachten en andere supporters: donderdag 8 juni van 17.45 tot 20 uur.

Belangrijk: omdat we met de groep aan de slag gaan, is het nodig dat je het volledige traject volgt als je deelneemt!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Verhoogde Tegemoetkoming (VT-statuut) - 25,00 euro

Organisatie

Campus O3 -Huis van het Kind

Filter op categorie